Lamai umplute cu ton

Printeaza

Lamai umplute cu ton din: lamai, telemea, ton, arpagic, capere, coniac, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Lamai_umplute_cu_ton

  • 4 lămâi
  • 200 g telemea de vaci
  • 1 cutie de 250 g ton
  • 10 bucăţi arpagic
  • 1 lingură capere
  • 1 lingură coniac
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Lămâile, spălate bine cu apă caldă, le ştergi şi le tai capacul, apoi cu o linguriţă le goleşti de miez.

Scurgi bucăţile de ton, le pui într-un castron şi le amesteci cu brânza tăiată cubuleţe, coniacul, arpagicul tăiat fin, caperele rase, sare şi piper după gust.

Umpli lămâile cu această compoziţie, le aşezi pe un platou şi le dai la rece o oră. In momentul servirii, le ornezi cu frunze de pătrunjel verde.

Lamai umplute cu ton

Lamai_umplute_cu_ton

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.