Lamai umplute cu ton
PrinteazaLamai umplute cu ton din: lamai, telemea, ton, arpagic, capere, coniac, patrunjel, sare, piper.
- 4 lămâi
- 200 g telemea de vaci
- 1 cutie de 250 g ton
- 10 bucăţi arpagic
- 1 lingură capere
- 1 lingură coniac
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Lămâile, spălate bine cu apă caldă, le ştergi şi le tai capacul, apoi cu o linguriţă le goleşti de miez.
Scurgi bucăţile de ton, le pui într-un castron şi le amesteci cu brânza tăiată cubuleţe, coniacul, arpagicul tăiat fin, caperele rase, sare şi piper după gust.
Umpli lămâile cu această compoziţie, le aşezi pe un platou şi le dai la rece o oră. In momentul servirii, le ornezi cu frunze de pătrunjel verde.
Lamai umplute cu ton
Pofta buna!