Lamai umplute cu oua si masline din: lamai, oua fierte, ton, masline, capere, maioneza, ceapa verde, sare, piper, marar, salata.
Ingrediente:
4 lămâi
3 ouă fierte
1 cutie ton în suc propriu
50 g măsline fără sâmburi
1 lingură capere
100 g maioneză
1 legătură ceapă verde
sare
piper
1 legătură mărar
frunze de salată
Mod de preparare:
Fierbi ouăle tari, le decojeşti şi le tai cuburi. Speli lămâile şi le tai un capac.
Cu un cuţit scoţi pulpa, pe care o storci. Tai lămâile şi la capătul opus, numai puţin, pentru a le putea pune în picioare.
Maioneza o amesteci cu 2 linguri de zeamă de lămâie, adaugi măslinele şi caperele tăiate mărunt, tonul scurs de zeamă şi mărunţit cu furculiţa şi cuburile de ouă.
Adaugi piper şi sare dacă mai este nevoie, ştiut fiind că măslinele şi caperele sunt sărate. Speli ceapa verde şi mărarul.
Iei câteva fire de ceapă şi mărar, le toci mărunt şi le amesteci cu compoziţia.
Pui lămâile umplute pe un platou acoperit cu frunze de salată şi presari pe deasupra lor puţin mărar.
Lamai umplute cu crema de peste afumat din: macrou afumat, branza de vaci, ulei, sare, piper, lamai. Ingrediente: 1/2 file macrou afumat 200 g brânză de vaci 2 linguri ulei sare piper 2 lămâi Mod de preparare: Laşi la scurs brânza de vaci. Când nu mai are zer deloc, o mixezi cu ulei. încorporezi fileul […]
Lamai umplute cu ton din: lamai, telemea, ton, arpagic, capere, coniac, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 4 lămâi 200 g telemea de vaci 1 cutie de 250 g ton 10 bucăţi arpagic 1 lingură capere 1 lingură coniac 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Lămâile, spălate bine cu apă caldă, le ştergi şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.