Langoş cu porumb si carne tocată
PrinteazaLangoş cu porumb si carne tocată din: chifle, ceapa, carne tocata, ulei, ou, sare, piper cayenne, patrunjel, boabe de porumb.
- 2 chifle uscate
- 1 ceapa
- 300 g carne tocata
- 3 linguri ulei
- 1 ou
- sare
- piper cayenne
- 1 legatura patrunjel
- 100 g boabe porumb (conserva)
Mod de preparare:
Inmoi chiflele într-un vas mic cu apă caldă. Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Speli pătrunjelul, rupi frunzele şi le toci mărunt.
Chiflele sfărâmate, carnea tocată, ceapa, pătrunjelul tocat şi porumbul le amesteci. Adaugi oul uşor bătut şi condimentezi după gust.
Frămânţi până obţii o masă omogenă. Cu mâna umedă formezi din compoziţie 12 biluţe, pe care le presezi până capătă o formă plată.
Apoi le prăjeşti în ulei fierbinte pe ambele părţi, câte 5 minute. Servesti langosii cu piure de cartofi.
Langoş cu porumb si carne tocată
Pofta buna!