Langosi unguresti

Printeaza

Langosi unguresti din: oua, iaurt, drojdie, lapte, sare, faina.

Ingrediente:Langosi unguresti

  • 2 ouă
  • 400 g iaurt
  • 1 plic drojdie uscată
  • 100 ml lapte călduţ
  • 1 linguriţă sare
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Se face o maia din drojdie, puţin zahăr, lapte călduţ şi puţină făină.

După circa 10 minute, se adaugă ouăle, iaurtul, sarea şi faina cât cuprinde, astfel încât să rezulte un aluat care nu se lipeşte de mâini. Se lasă 30 de minute la crescut.

Pe o farfurioară unsă cu puţin ulei se ia din cocă, se întinde cu mâna şi se pune pune în uleiul încins. Se coc, apoi se pun la scurs pe un şerveţel absorbant şi se servesc calzi cu brânză sărată răzuită, smântână sau cu mujdei.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.