Langusta aromata

Printeaza

Langusta aromata din: langusta, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, otet.

Ingrediente:Langusta aromata

  • 500 g langustă
  • 1 ceşcuţă ulei de măsline
  • zeama de la 2 lămâi mari
  • sare şi piper, după gust
  • 2 linguri oţet

 

Mod de preparare:

Langustele se spală bine şi se pun în apă fiartă cu sare în care s-a adăugat oţetul. Se fierb timp de o jumătate de oră. Se scot din cochilie şi se servesc cu ulei de măsline şi sos de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.