Lapte de migdale cu vanilie

Printeaza

Lapte de migdale cu vanilie din: migdale, apa, pastaie de vanilie.

 

Ingrediente:Lapte de migdale cu vanilie

  • o ceaşcă de migdale crude
  • trei ceşti de apă
  • pulpă de la o jumătate de păstaiede vanilie sau o linguriţă de esenţă de vanilie

 

 

 

 

Mod de preparare:

Puneţi migdalele în apă, pentru şase până la douăsprezece ore. Amestecaţi migdalele, apa şi vanilia laolaltă într-un mixer sau robot de bucătărie; timp de aproximativ un minut.

Puneţi combinaţia într-un sac pentru laptele de nuci, într-un vas, şi stoarceţi sacul, pentru a separa laptele de pulpă.

Aruncaţi pulpa şi puneţi laptele într-un recipient etanş, la frigider, până când îl veţi folosi. Se poate păstra până la trei zile.

O metodă alternativă este aceea de a turna ingredientele într-un storcător de fructe, care le mixează şi le strecoară.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.