Lapte de ovaz

Printeaza

Lapte de ovaz din: fulgi de ovaz, apa, sare, miere.

Ingrediente:Lapte de ovaz

  • 5 linguri pline fulgi de ovăz
  • 400 ml apă
  • un praf de sare
  • 1 linguriţă miere (opţional)
  • seminţele de la o păstaie de vanilie (opţional)

 

Mod de preparare:

Se pun fulgii de ovăz într-un bol, cu apa rece. Se lasă peste noapte la frigider. A doua zi se omogenizează totul bine, folosind un blender de mână.

Se trece compoziţia printr-o sită nu foarte deasă, folosind o linguriţă pentru a se scurge bine. Va rămâne puţin terci de ovăz, care se poate mânca cu miere.

Se adaugă în laptele gros praful de sare şi mierea, la final seminţele de vanilie, se omogenizează bine şi se serveşte pur şi simplu.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.