Lapti de peste cu sampanie

Printeaza

Lapti de peste cu sampanie din: şampanie, ierburi asortate, supă de carne, ou, lapti de peste, sare, piper.

Ingrediente:Lapti de peste cu smpanie

  • 1/2 sticlă de şampanie
  • 1 legătură ierburi asortate
  • 500 ml supă de carne
  • 1 albuş de ou
  • lapţi de la 2 peşti de rău
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se toarnă vinul într-o cratiţă împreună cu legătura asortată şi se scade la clocot mic.

După ce şampania s-a evaporat pe jumătate, se scoate legătura asor­tată se adaugă supa şi se scade din nou, âdăugându-se albuşul de ou.

Se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproape 30-de minute, apoi se strecoară prin tifon.

Se pune lichidul astfel obţinut la loc în recipient, se dă iar în clocot, se sărează, se piperează şi se pun lapţii.

Se lăsă să dea în clocot mic 2-3 minute, se împarte în două farfurii şi se serveşte călduţ.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Omletă cu icre şi lapţi de peste

Omletă cu icre şi lapţi de peste

Omletă cu icre şi lapţi de peste: icre, lapti de peste, praz, oua, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 250 g icre şi lapţi de la peşte proaspăt (sau cumpărate separat) 1 praz 3 ouă 1 legătură mărar 2 linguri ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Tai prazul rondele cât mai fine, după […]

Tarte cu lapţi de peşte

Tarte cu lapţi de peşte

Tarte cu lapţi de peşte Ingrediente: aluat franţuzesc lapţi ulei sare piper aspic raci Mod de preparare: Lapţii de peşte se înăbuşă în ulei, apoi se trec prin sită şi se potrivesc de sare şi de piper. Se umplu tartele cu lapţi de peşte, se decorează deasupra cu cozi de raci. Se gla­sează cu aspic. […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.