Lasagna cu carne si sos cu: unt, carne de vita, masline, ceapa, usturoi, sos de rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, foi de dafin, sare, piper, ulei. Ingrediente: 20 foi de lasagna 2 linguri cu unt 200 g carne tocată de vită 100 g măsline 1 ceapă 1 căţel de usturoi 500 ml sos de roşii […]
Lasagna cu branza de capra
PrinteazaLasagna cu branza de capra din: foi lasagna, mozzarella, brânză de capră, caşcaval ras, lapte integral, faina, unt, sare, piper, nucşoară.
Ingrediente:
- 12 foi lasagna
- 125 g mozzarella
- 220 g brânză de capră
- 250 g caşcaval ras
Ingrediente pentru sos:
- un litru lapte integral
- 100 g făină
- 30g unt
- sare
- piper
- nucşoară
Mod de preparare:
Se prepară întâi sosul, pentru care se bat cu telul laptele cu făina, şi se pune pe foc.
Odată ce a devenit un sos gros, se adaugă untul si se potriveşte de sare, piper, nucşoară.
Intr-un vas de cuptor se pun straturi alternative de sos alb, foi de lasagna, brânzeturi, foi, sos alb.
Ultimul strat trebuie să fie de sos alb, peste care se presară caşcaval ras. Se dă la cuptor pentru 25 de minute.
Lasagna cu branza de capra
Pofta buna!
poate iti place si:
Lasagna de vinete si ciuperci
Lasagna de vinete si ciuperci din: foi de lasagna, sos de rosii, vanata, cartof, ciuperci, ardei, busuioc, mozzarella. Ingrediente: 1 conservă cu sos de roşii 1 vânătă mare, tăiată pe lungime în felii subţiri 1 cartof, tăiat în rondele subţiri 200 g ciuperci, tăiate în felii subţiri 1 ardei roşu, tăiat în fâşii 1/2 pachet cu […]
Pofta buna!