Lasagna cu carne tocata de vita si parmezan
PrinteazaLasagna cu carne tocata de vita si parmezan din: carne tocata de vita, carne de carnati, sos bechamel, suc de rosii, morcov, ulei, foi de lasagna, parmezan, busuioc, boia, usturoi, sare, piper.
- un kg carne tocata de vita
- 250 g carne de carnati
- un litru sos bechamel
- un litru suc de rosii
- un morcov
- 2 linguri ulei
- o cutie foi de lasagna
- cascaval ras sau parmezan
- busuioc
- boia
- praf de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins se căleşte morcovul, apoi se adaugă cele două tipuri de carne. După ce se prăjeşte carnea, se toarnă sosul de roşii şi se fierbe 15 minute. Se potriveşte gustul de usturoi, boia, sare şi piper.
Intr-un vas de cuptor se aştern straturi alternative de sos de roşii, carne, parmezan, sos bechamel şi foi de lasagna.
Ultimul strat trebuie să fie de suc de roşii, se presară jumătate din cantitatea de caşcaval şi se dă la cuptor. Se serveşte cu restul caşcavalului ras şi frunze de busuioc.
Lasagna cu carne tocata de vita si parmezan
Pofta buna!