Rețetă tradițională de colivă cu arpacas din: arpacas, grau, nuca, zahar pudra, esenta de vanilie, scortisoara, coaja de lamaie, apa ulei, vegetal. Ingrediente: 200g arpacas 200g grâu pentru colivă 100g nucă măcinată 100g zahăr pudră 1 linguriță esență de vanilie 1 linguriță scorțișoară Coajă rasă de la o lămâie 100ml apă 50ml ulei […]
Lasagna cu carne tocata de vita
PrinteazaLasagna cu carne tocata de vita din: foi de lasagna, unt, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
- 500 g foi de lasagna
- 2 linguri cu unt
- 500 g carne tocată de vită
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 500 g roşii
- 300 g caşcaval
- 100 g smântână
- oregano
- maghiran
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pune la fiert înt-un vas cu apă şi puţină sare forte de lasagna. După ce s-au fiert, trece-le prin apă rece, lasă-le să se scurgă, între timp, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei cu usturoiul zdrobit.
Adaugă carnea tocată, condimentează după gust şi las-o să se prăjească puţin.
Adaugă roşiile decojite şi trecute prin râzătoare şi 100 g de smântână. Amestecă şi lasă totul să scadă puţin.
Unge cu unt o tavă dreptunghiulară cu pereţi mai înalţi şi aşază un strat de foi de lasagna, altul de carne, unul de caşcaval
Această operaţiune repet-o de trei ori. Ultimul strat să fie de caşcaval. Lasă la cuptor cam 30 de minute.
Lasagna cu carne tocata de vita
Pofta buna!
Rețetă tradițională de colivă cu arpacas
Incoming search terms:
- lasagna cu carne de vita
- lasagna cu carne tocata de vita
- lazania cu carne de vita
Vreau si eu din lasagna asta