Lasagna cu carne tocata de vita
PrinteazaO reteta delicioasa de lasagna cu carne tocata de vita din: foi de lasagna, unt, carne tocata de vita, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, smantana, oregano, maghiran, sare, piper si ulei.
- 500 g foi de lasagna
- 2 linguri cu unt
- 500 g carne tocată de vită
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 500 g roşii
- 300 g caşcaval
- 100 g smântână
- oregano
- maghiran
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pune la fiert înt-un vas cu apă şi puţină sare forte de lasagna. După ce s-au fiert, trece-le prin apă rece, lasă-le să se scurgă, între timp, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei cu usturoiul zdrobit.
Adaugă carnea tocată, condimentează după gust şi las-o să se prăjească puţin.
Adaugă roşiile decojite şi trecute prin râzătoare şi 100 g de smântână. Amestecă şi lasă totul să scadă puţin. Unge cu unt o tavă dreptunghiulară cu pereţi mai înalţi şi aşază un strat de foi de lasagna, altul de carne, unul de caşcaval
Această operaţiune repet-o de trei ori. Ultimul strat să fie de caşcaval. Lasă la cuptor cam 30 de minute.
Lasagna cu carne tocata de vita
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lasagna cu carne de vita
- lasagna cu carne tocata de vita
- lazania cu carne de vita
Vreau si eu din lasagna asta