Lasagna cu carne de vita si smantana

Printeaza

Lasagna cu carne de vita si smantana din: foi lasagna, carne tocată de vită, pastă de roşii, smântână, ceapă, unt, amidon, cascaval, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet foi lasagna
  • 300 g carne tocată de vită
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 300 ml smântână
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • 1 lingură amidon
  • 50 g caşcaval
  •  2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de prearare:

Se căleşte ceapa în ulei si apoi se adaugă carnea, care se lasă să-şi schimbe culoarea. Se presară sare si piper, se adaugă. pastă de roşii şi 100 ml apă şi se lasă la fiert 10 minute.

Intre timp, se prepară sosul alb din smântână, unt, amidon, sare si piper. Se amestecă şi se dă în fiert, apoi se ia de pe foc. 

Se aşază un strat de foi de lasagna, apoi un strat de sos de carnea un strat de sos alb, iar paste având grijă ca ultimul strat să fie de sos alb.

Se presară cascavral si se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Lasagna cu carne de vita si smantana

Lasagna_cu_carne_de_vita_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.