Lasagna cu branza
PrinteazaLasagna cu branza din: foi lasagna, branza de vaci, smantana, ceapa, usturoi, suc de rosii, ulei, sare, piper, cascaval si busuioc.
- o cutie foi lasagna
- 400 g branza de vaci
- 3 linguri smantana
- 2 cepe
- 2-3 catei usturoi
- un litru suc de rosii
- ulei
- sare
- piper
pentru servit:
- cascaval ras
- busuioc
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, se încinge uleiul si se pune o ceapă la călit. Se adaugă sucul de roşii, usturoiul presat, sare şi piper. Se lasă la fiert 15 minute.
Brânza se pune în mixer cu smântână şi ceapa mărunţită. Se unge cu ulei un vas de cuptor si se aşază un strat de foi de lasagna, apoi brânză, suc de roşii şi tot aşa până la terminarea ingredientelor.
Ultimul strat trebuie să fie de suc de roşii. Se dă la cuptor pentru 25- 30 de minute. Se serveşte caldă, cu caşcaval ras si busuioc.
Lasagna cu branza
Pofta buna!
Like