Lasagna cu branza

Printeaza

Lasagna cu branza din: foi lasagna, branza de vaci, smantana, ceapa, usturoi, suc de rosii, ulei, sare, piper, cascaval si busuioc.

Ingrediente:Lasagna_cu_branza

  • o cutie foi lasagna
  • 400 g branza de vaci
  • 3 linguri smantana
  • 2 cepe
  • 2-3 catei usturoi
  • un litru suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru servit:

  • cascaval ras
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, se încinge uleiul si se pune o ceapă la călit. Se adaugă sucul de roşii, usturoiul presat, sare şi piper. Se lasă la fiert 15 minute.

Brânza se pune în mixer cu smântână şi ceapa mărunţită. Se unge cu ulei un vas de cuptor si se aşază un strat de foi de lasagna, apoi brânză, suc de roşii şi tot aşa până la terminarea ingredientelor.

Ultimul strat trebuie să fie de suc de roşii. Se dă la cuptor pentru 25- 30 de minute. Se serveşte caldă, cu caşcaval ras si busuioc.

Lasagna cu branza

Lasagna_cu_branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.