Lasagna cu carne si smantana
PrinteazaLasagna cu carne si smantana din: foi de lasagna, carne tocata, smantana, cascaval, unt, sare, piper, nucsoara, ulei.
- un pachet foi de lasagna
- 350 g carne tocată
- 300 g smântână de gătit
- 50 g caşcaval ras
- 20 g unt
- sare
- piper
- nucşoară
- ulei
Mod de preparare:
Se fierb 5 minute foile de lasagna si apoi se scurg foarte bine. Carnea tocată se căleşte în ulei.
Intr-un vas de cuptor uns cu unt se pune un prim strat de smântână de gătit şi apoi foi de lasagna.
Se aşază carnea tocată călită, se presară sare, piper şi nucşoară şi se acoperă cu foi de lasagna şi apoi sos. Se continuă până la epuizarea ingredientelor având grijă ca ultimele straturi să fie de sos alb, peste care se presară caşcaval.
Se lasă la cuptor 30 de minute.
Pofta buna!