Lasagna cu ciuperci Champignon

Printeaza

Lasagna cu ciuperci Champignon din: ciuperci, ceapa, ulei, usturoi, spanac, mascarpone, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Lasagna cu ciuperci Champignon

  • 4 linguriţe cu ulei de măsline
  • 250 g ciuperci champignon,feliate
  • 1 ceapă, curăţată şi tăiată mărunt
  • 2 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 500 g spanac congelat
  • sare şi piper negru măcinat
  • 500 g mascarpone
  • 1/2 linguriţă cu nucşoară măcinată
  • 200 g foi de lasagna cu ou
  • 300 g ardei copţi, feliaţi
  • 60 g parmezan, ras

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Incălzeşte 2 linguriţe de ulei într-o tigaie şi prăjeşte ciupercile câteva minute, până se rumenesc. Pune-le în vasul termorezistent.

Şterge tigaia, încălzeşte uleiul rămas, pune ceapa şi căleşte-o până se înmoaie. Adaugă usturoiul şi spanacul. Prăjeşte câteva minute, până se înmoaie spanacul. Asezonează după gust.

Adaugă mascarpone, nucşoara şi lasă deoparte.

Aranjează un strat de foi de lasagna peste ciuperci, apoi pune ardeii. Pune un alt strat de foi deasupra. întinde compoziţia de spanac şi încă un strat de lasagna.

Intinde mascarpone deasupra şi presară brânza rasă.

Coace timp de 30 de minute, până devine aurie deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.