Lasagna cu ciuperci si cascaval
PrinteazaLasagna cu ciuperci si cascaval din: ciuperci, ceapa, usturoi, rosii, cascaval, ulei, sare, piper.
- 8 foi de lasagna
- 700 g ciuperci champignon
- 2 cepe
- 2 căţei de usturoi
- 150 ml supă de vită
- 400 g roşii cubuleţe
- 200 g caşcaval
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Toacă ciupercile, ceapa, usturoiul şi căleşte-le împreună. Adaugă roşiile cubuleţe (din cutie sau proaspete), sare şi piper şi lasă la scăzut. Aşază 4 foi de lasagna într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.
Pune din amestecul de ciuperci. Acoperă cu foile de lasagna rămase şi pune deasupra restul de amestec de ciuperci. Toarnă supa de vită şi rade caşcaval din abundenţă.
Dă la cuptor 30 de minute sau până prinde o crustă aurie.
Pofta buna!