Lasagna cu legume proaspete

Printeaza

Lasagna cu legume proaspete din: foi de lasagna, ciuperci, dovlecel, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii in bulion, suc de rosii, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Lasagna cu legume proaspete

  • 1 pachet foi de lasagna
  • 500 g ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 3 cepe
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei galben
  • 1 cutie de roşii în bulion
  • 1 cană cu suc de roşii
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă toate legumele. Dă rădăcinoasele pe râzătoare, iar pe restul taie-le cubuleţe, apoi căleşte-le.

După ce s-au înmuiat, adaugă roşiile în bulion şi lasă amestecul la foc mic până scade. Condimentează după gust.

Pune într-o tavă jumătate din sucul de roşii, foi de lasagna, deasupra sos de legume, din nou foi de lasagna. Şi tot aşa până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de foi.

Toarnă restul de suc de roşii, dă tava la cuptor 40-50 de minute, la foc redus. Serveşte cu parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.