Lasagna cu legume proaspete
PrinteazaLasagna cu legume proaspete din: foi de lasagna, ciuperci, dovlecel, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii in bulion, suc de rosii, sare, piper, ulei.
- 1 pachet foi de lasagna
- 500 g ciuperci
- 1 dovlecel
- 3 morcovi
- 1 ţelină mică
- 3 cepe
- 1 ardei roşu
- 1 ardei galben
- 1 cutie de roşii în bulion
- 1 cană cu suc de roşii
- sare
- piper
- 3-4 linguri de ulei
Mod de preparare:
Curăţă toate legumele. Dă rădăcinoasele pe râzătoare, iar pe restul taie-le cubuleţe, apoi căleşte-le.
După ce s-au înmuiat, adaugă roşiile în bulion şi lasă amestecul la foc mic până scade. Condimentează după gust.
Pune într-o tavă jumătate din sucul de roşii, foi de lasagna, deasupra sos de legume, din nou foi de lasagna. Şi tot aşa până se termină ingredientele, ultimul strat fiind de foi.
Toarnă restul de suc de roşii, dă tava la cuptor 40-50 de minute, la foc redus. Serveşte cu parmezan ras.
Pofta buna!