Lasagna cu nucsoara

Printeaza

Lasagna cu nucsoara din: foi de lasagna, branza cheddar, carne de vita, ceapa, ulei, usturoi, supa de vita, pasta de rosii, rosii, unt, faina, lapte, nucsoara, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Lasagna_cu_nucsoara

  • 12 foi de lasagna
  • 100 g brânză cheddar rasă

Pentru sosul bolognez:

  • 900 g carne de vită tocată
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 150 ml supă de vită
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 400 g roşii cubuleţe

Pentru bechamel:

  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 750 ml lapte cald
  • 1/2 linguriţă de nucşoară
  • 75 g parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşte în ulei ceapa, usturoiul şi carnea. Toarnă supa de vită şi dă-le în clocot. Adaugă pasta de roşii şi roşiile cubuleţe. Fierbe până scade.

Pentru sosul alb, topeşte untul, adaugă făina şi toarnă laptele cald, amestecând să se îngroaşe. Incorporează brânza cheddar, nucşoara, sarea şi piperul.

Pune în tavă un prim strat de sos alb, apoi foi de lasagna opărite, un strat de carne, din nou sos alb, apoi un strat de foi. Procedează la fel până termini ingredientele.

Presară parmezan. Dă la cuptor 45 de minute.

Lasagna cu nucsoara

Lasagna_cu_nucsoara

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.