Lasagna cu piept de pui si anghinare

Printeaza

Lasagna cu piept de pui si anghinaredin: piept de pui, anghinare, parmezan, rosii uscate, crema de branza, lapte, usturoi, busuioc, foi de lasagna.

Ingrediente:Lasagna cu piept de pui si anghinare

  • 2-3 bucati piept de pui, fiert și marunțit
  • 1 ½ ceasca anghinare, tocate
  • 2 cesti branza mozzarella, maruntita
  • 1 ceasca parmezan ras
  • ½ ceasca rosii uscate, tocate
  • 2 pachete de crema de branza
  • 1 cana de lapte
  • ½ lingurita praf de usturoi
  • ¼ ceasca busuioc proaspat, tocat
  • 12 foi de lasagna, fierte

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C.

Intr-un bol, combinati carnea de pui, anghinarele, 1 ceasca de branza mozzarella, 1/2 ceasca parmezan si rosii uscate.

Intr-un blender se amesteca impreuna crema de branza, laptele, praful de usturoi și 2 linguri de busuioc. Incorporati jumatate din amestecul de lapte in amestecul de pui.

Cealalta jumatate din amestecul de lapte se raspandeste pe partea de jos a unui vas termorezistent. Plasati 3 foi de lasagna in vas, urmate de 1/3 din amestecul de pui.

Repetati pana la terminarea foilor si a umpluturii. Presarti deasupra branzeturile ramase si acoperiti cu folie. Coaceti timp de 25 minute si apoi indepartati folia.

Garnisti cu restul de busuioc ramas și mai coaceti 5 minute.

Scoateti din cuptor și lasați sa se raceasca 5 minute, taiati si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.