Lasagna cu piept de pui si anghinare
PrinteazaLasagna cu piept de pui si anghinaredin: piept de pui, anghinare, parmezan, rosii uscate, crema de branza, lapte, usturoi, busuioc, foi de lasagna.
- 2-3 bucati piept de pui, fiert și marunțit
- 1 ½ ceasca anghinare, tocate
- 2 cesti branza mozzarella, maruntita
- 1 ceasca parmezan ras
- ½ ceasca rosii uscate, tocate
- 2 pachete de crema de branza
- 1 cana de lapte
- ½ lingurita praf de usturoi
- ¼ ceasca busuioc proaspat, tocat
- 12 foi de lasagna, fierte
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C.
Intr-un bol, combinati carnea de pui, anghinarele, 1 ceasca de branza mozzarella, 1/2 ceasca parmezan si rosii uscate.
Intr-un blender se amesteca impreuna crema de branza, laptele, praful de usturoi și 2 linguri de busuioc. Incorporati jumatate din amestecul de lapte in amestecul de pui.
Cealalta jumatate din amestecul de lapte se raspandeste pe partea de jos a unui vas termorezistent. Plasati 3 foi de lasagna in vas, urmate de 1/3 din amestecul de pui.
Repetati pana la terminarea foilor si a umpluturii. Presarti deasupra branzeturile ramase si acoperiti cu folie. Coaceti timp de 25 minute si apoi indepartati folia.
Garnisti cu restul de busuioc ramas și mai coaceti 5 minute.
Scoateti din cuptor și lasați sa se raceasca 5 minute, taiati si serviti.
Pofta buna!