Lasagna cu piept de pui si rosii
PrinteazaLasagna cu piept de pui si rosii din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii.
- un pachet foi de lasagna
- un piept de pui
- o ceapă
- 500 g dovleac
- 500 ml sos smântână
- 250 ml sos de roşii
- 200 g mozzarella
- 2 linguri ulei
- sare si piper
Mod de preparare:
Ceapa şi carnea tocate se pun la călit în ulei. Se lasă să-şi schimbe culoarea, se adaugă dovleacul ras şi se lasă 10 minute la călit. Se fierb 10 minute foile de lasagna în apă clocotită.
Intr-un vas de cuptor se pune un strat subţire de smântână pentru gătit, apoi foi de lasagna fierte, carne de pui cu dovleac, sos de roşii şi mozzarella.
Se coace circa 30 de minute.
Pofta buna!