Lasagna cu pui si dovleac
PrinteazaLasagna cu pui si dovleac din: piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii, foi de lasagna.
- un piept de pui
- o ceapă
- 400 g dovleac
- un pachet foi de lasagna
- 500 ml sos smântână de gătit
- 250 ml sos de roşii
- 200 g mozzarella
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa şi carnea tocate se pun la călit în ulei. Se lasă să-şi schimbe culoarea, se adaugă dovleacul ras şi se lasă 10 minute la călit. Intre timp, se fierb 10 minute foile de lasagna în apă clocotită. Se scot şi se lasă la scurs.
Intr-un vas de cuptor se pune un strat subţire de smântână pentru gătit, apoi foi de lasagna fierte, carne de pui cu dovleac, sos de roşii şi mozzarella.
Se repetă operaţiunea până la terminarea ingredientelor, având grijă ca ultimul strat să fie de smântână pentru gătit, peste care se presară ce a mai rămas din mozzarella.
Se coace 30 de minute.
Pofta buna!