Lasagna cu rosii pasate

Printeaza

Lasagna cu rosii pasate din: lasagna, rosii, cascaval, unt, faina, lapte, carne tocata, ceapa, vin rosu, masline.

Ingrediente:Lasagna_cu_rosii_pasate

  • 500 g lasagna
  • 300 g roşii pasate
  • 200 g caşcaval

Sos bechamel:

  • 100 g unt
  • 100 g faină
  • 500 ml lapte

Pentru umplutură:

  • 1 kg carne tocată amestec
  • 100 g roşii pasate
  • 3 cepe
  • 150 ml vin roşu
  • 100 g măsline

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa. Adaugă carnea şi sare. Pune roşiile pasate şi vinul. Lasă să fiarbă o oră.

Topeşte untul, apoi adaugă faină, laptele şi sare. Lasă să fiarbă 10 minute. Intr-o formă, pune în ordine roşii pasate, foi de lasagna fierte în apă cu sare şi scurse, amestecul de carne, sos Bechamel şi măsline. Această operaţiune o repeţi de trei ori. Ultimul strat trebuie să fie de roşii pasate.

Presară deasupra caşcaval ras şi lasă la cuptor 40 de minute.

 

Lasagna cu rosii pasate

Lasagna_cu_rosii_pasate

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.