Lasagna de peste

Printeaza

Lasagna de peste din: foi de lasagna, somon afumat, ardei, mozzarella, unt, patrunjel, sare, lapte, faina, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Lasagna de peste

  • 1 pachet cu foi de lasagna
  • 500 g somon afumat
  • 1 ardei gras
  • 200 g mozzarella
  • 1 lingură cu unt
  • pătrunjel
  • sare

Pentru sos:

  • 50 g unt
  • 300 ml lapte
  • 1 lingură cu făină
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă energic făina cu untul topit, la foc mic, până obţii o cremă. Toarnă treptat laptele, ca la maioneză.

Lasă pe foc 1 -2 minute, până se leagă sosul. La final, aromatizează cu puţină nucşoară pisată şi potriveşte de sare şi piper.

Unge cu unt un vas termorezistent. Aşază un strat de foi de lasagna fierte separat, în apă cu sare.

Unge cu puţin sos, apoi aşază bucăţile de peşte. Rade deasupra mozzarella şi pune cubuleţe de ardei gras. Acoperă cu restul de foi de lasagna şi sosul rămas. Lasă la cuptor, la foc mediu, aproximativ 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.