Ceaiul de Leuștean – Tradiție și Beneficii din: frunze de leustean, apa. Leușteanul este cunoscut pentru efectele sale diuretice, ajutând la eliminarea excesului de lichide și săruri din organism. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele cu hipertensiune arterială sau afecțiuni renale. Datorită conținutului său de fibre, leușteanul poate ajuta la îmbunătățirea digestiei și prevenirea […]
Lasagna delicioasa
PrinteazaLasagna delicioasa din: morcov, telina, ceapa, usturoi, carne tocata, ulei, pasta de rosii, oregano, curie rosii, sare, sare, piper, faina, unt, lapte, branza, nucsoara, foi de lasagna, mozarella.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 2 tulpini de ţelină
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 500 g carne tocată
- 2 linguri ulei
- 2 linguri pastă de roşii
- 1 linguriţă oregano
- 1 cutie roşii (850 ml)
- sare
- piper
- 2 linguri făină
- 3 linguri unt
- 750 ml lapte
- 150 g brânză rasă
- nucşoară
- 200 g foi de lasagna
- 150 g mozarella
Mod de preparare:
Lasagna delicioasa: Tocaţi legumele, ceapa şi usturoiul, apoi prăjiţi-le în ulei, împreună cu masa de carne tocată. Adăugaţi pasta de roşii, verdeaţa şi roşiile, fierbeţi 15 minute, apoi condimentaţi-le.
Căliţi făina în unt, stingeţi cu laptele şi ferbeţi 5 minute, amestecând continuu. încorporaţi brânza rasă, condimentaţi.
Incingeţi cuptorul la 200°C. Aşezaţi pe rând carnea tocată, sosul şi pastele. La final, tăiaţi mozarella rondele şi aşezaţi-le peste paste. Coaceţi totul circa 45 de minute.
Poftă bună!
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici
Lipii cu peste, cascaval si spanac – Reteta pentru diabetici din: lipii, cascaval, margarina, spanac, ceapa verde, fileuri de cod, lamaie, sare, piper. Ingrediente 4 lipii mici 250 g cascaval 50 g unt sau margarina 400 g spanac congelat 2 fire ceapa verde 4 fileuri de cod sau merluciu 1 lamaie piper sare […]
Sunt inebunita dupa lasagna.