Lasagna delicioasa
PrinteazaLasagna delicioasa din: morcov, telina, ceapa, usturoi, carne tocata, ulei, pasta de rosii, oregano, curie rosii, sare, sare, piper, faina, unt, lapte, branza, nucsoara, foi de lasagna, mozarella.
- 1 morcov
- 2 tulpini de ţelină
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 500 g carne tocată
- 2 linguri ulei
- 2 linguri pastă de roşii
- 1 linguriţă oregano
- 1 cutie roşii (850 ml)
- sare
- piper
- 2 linguri făină
- 3 linguri unt
- 750 ml lapte
- 150 g brânză rasă
- nucşoară
- 200 g foi de lasagna
- 150 g mozarella
Mod de preparare:
Tocaţi legumele, ceapa şi usturoiul, apoi prăjiţi-le în ulei, împreună cu masa de carne tocată. Adăugaţi pasta de roşii, verdeaţa şi roşiile, fierbeţi 15 minute, apoi condimentaţi-le.
Căliţi făina în unt, stingeţi cu laptele şi ferbeţi 5 minute, amestecând continuu. încorporaţi brânza rasă, condimentaţi.
Incingeţi cuptorul la 200°C. Aşezaţi pe rând carnea tocată, sosul şi pastele. La final, tăiaţi mozarella rondele şi aşezaţi-le peste paste. Coaceţi totul circa 45 de minute.
Poftă bună!
Sunt inebunita dupa lasagna.