Lasagna Clasică – Rețetă Autentică Italiană cu Sos Bolognese și Bechamel din: foi de lasagna, carne tocata de vita, ceapa, rosii in bulion, vin rosu, lapte, faina, unt, mozzarella, paremzan, sare, piper, busuioc. Descoperă secretul celei mai bune lasagna! Rețeta noastră pas cu pas îți oferă gustul autentic italian cu sos Bolognese bogat și bechamel […]
Lasagna cu dovlecei si menta
PrinteazaLasagna cu dovlecei si menta din: foi de lasagna, dovlecei, sos bechamel, caşcaval, sare, menta proaspata.
Ingrediente:
- un pachet foi de lasagna
- 3 dovlecei
- 350 ml sos bechamel
- 50 g caşcaval ras
- sare
- mentă proaspătă
Mod de preparare:
Dovleceii se taie rondele şi se presară cu sare. Se lasă 10 minute.
Intr-o tavă de cuptor se pune un polonic mic de sos bechamel şi se repartizează uniform.
Se aşază straturi de foi de paste, felii de dovlecel şterse de suc si sos bechamel.
Ultimul strat trebuie să fie de sos, peste care se presară caşcavalul ras.
Se coace aproximativ 30 de minute si se aduce la masă ornată cu câteva frunze de mentă proaspătă.
Lasagna cu dovlecei si menta
Pofta buna!
Lasagna: Descoperiți Istoria Fascinantă, Varietățile și Rețeta Autentică ale Celebrului Preparat Italian. Lasagna, un renumit preparat în bucătăria italiană, are o istorie bogată care se împletește cu evoluția pastelor. Rădăcinile sale pot fi urmărite încă din timpurile antice, deși forma modernă a lasagna pe care o cunoaștem astăzi a evoluat semnificativ de la primele sale […]
Pofta buna!