din: foi de lasagna, carne tocata de vita, ceapa, rosii in bulion, vin rosu, lapte, faina, unt, mozzarella, paremzan, sare, piper, busuioc. Descoperă secretul celei mai bune lasagna! Rețeta noastră pas cu pas îți oferă gustul autentic italian cu sos Bolognese bogat și bechamel […]
Lasagna cu legume si cascaval de post
PrinteazaLasagna cu legume si cascaval de post din: lasagna, ardei, ceapa, morcovi, ciupercute, usturoi, rosii, suc de rosii, sare, piper, ulei de masline, cascaval de post.
Ingrediente:
- 1 pachet lasagna (125 g)
- 1 ardei rosu
- 2 cepe micute
- 2 morcovi
- 400 g ciupercute
- 2 catei de usturoi
- 300 g rosii
- 400 g de suc de rosii
- sare
- piper
- ulei de masline
- cascaval de post
Mod de preparare:
Se trag la tigaie legumele tăiate mărunt. Se adaugă roşiile tăiate cubulete, după ce li s-au îndepărtat seminţele.
lasă la foc mic mestecând continuu; Când amestecul de legume scade se adaugă sucul de roşii şi se lasă pe foc mic până când legumele sunt aproape fierte.
sărează şi piperează după gust; Compoziţia trebuie să aibă la final o consistentă vâscoasă;
pregătesc foile conform instrucţiunilor de pe pachet;
In tava unsă cu ulei se pune alternativ un strat de foi, un strat de compoziţie terminând la final cu un strat de foi, peste care se adaugă ceaşcă de suc de roşii cu o linguriţă de ulei, caşcavalul de post ras şi sare, după gust şi ierburi aromatice;
pune apoi la cuptor aproximativ 30 min, la 1 80° C.
Lasagna cu legume si cascaval de post
Pofta buna!
Lasagna Italiană: Rețetă savuroasă și ușor de preparat
foi de lasagna, carne de vita, usturoi, rosii, ulei de masline, oregano, busuioc, sare, piper, branza ricotta, mozzarella, parmezan, oua. Lasagna este un fel de mâncare clasic italian, cu straturi bogate de paste, sos de carne și brânză. Această rețetă aduce aromele autentice ale bucătăriei italiene […]
Pofta buna!