Lasagna cu legume
PrinteazaO reteta de lasagna cu legume din: foi lasagna, ciuperci, dovlecel, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii in bulion, suc de rosii, sare, piper si ulei.
- 1 pachet foi lasagna
- 500 g ciuperci
- 1 dovlecel
- 3 morcovi
- 1 telina mica
- 3 cepe
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 1 cutie rosii in bulion
- 1 cana suc de rosii
- sare
- piper
- 3-4 linguri ulei
Mod de preparare:
Cureti toate legumele. Radacinoasele le dai pe razatoare, restul legumelor, taiate cubulete, le calesti in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi rosiile in bulion si lasi amestecul la foc mic pana scade.
Condimentezi dupa gust. In tava pui jumatate din sucul de rosii, foi de lasagna; deasupra sos de legume, din nou foi de lasagna si tot asa pana se termina ingredientele. Torni restul de suc de rosii, dai tava la cuptor 40-50 de minute, la foc mic si servesti cu parmezan deasupra.
Lasagna cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lasagna cu legume
- lazania cu legume
- lasagnia cu legume
- lasagna de legume
Foarte buna lasagna