Lasagna cu măsline

Printeaza

Lasagna cu măsline din: foi de lasagna, amestec de carne tocata, bulion, ceapa, masline, vin rosu, sos de rosii, cascaval, unt, faina, lapte, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g foi de lasagna
  • 1 kg amestec de carne tocata
  • 100 g bulion
  • 3 cepe
  • 100 g masline
  • 1 pahar cu vin rosu
  • 500 ml sos de rosii
  • 200 g cascaval
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 500 ml lapte
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa. Adaugi carnea, sare şi piper. Pui bulionul şi vinul şi laşi să fiarbă o oră.

Separat, pregăteşti un sos. Topeşti untul, adaugi făina, laptele, sare şi pi­per.

Laşi să fiarbă 10 minute, într-o formă unsă cu unt, pui pe rând: sos de roşii, foi de lasag­na fierte în apă cu sare şi scur­se, amestecul de carne şi sosul. Repeţi operaţiunea de 3 ori.

Ulti­mul strat trebuie să fie de sos de roşii. Presari deasupra caşcaval ras şi laşi la cuptor circa 40 de minute.

Arunci în vas şi câteva măsline.

 

Lasagna cu măsline

Lasagna_cu_masline

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place lasagna asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.