Lasagna cu pui si mozzarella 

Printeaza

Lasagna cu pui si mozzarella din: foi de lasagna, piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii.

Ingrediente:

  • un pachet foi de lasagna
  • un piept de pui
  • o ceapă
  • 500 g dovleac
  • 500 ml sos smântână
  • 250 ml sos de roşii
  • 200 g mozzarella
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Lasagna cu pui si mozzarella : Ceapa şi carnea tocate se pun la călit în ulei; se adaugă dovleacul ras şi se lasă 10 minute la călit. Se fierb 10 minute foile de lasagna în apă clocotită.

Intr-un vas de cuptor se pune un strat de smântână, foile de lasagna fierte, carne de pui cu dovleac, sos de roşii şi mozzarella. Se coace aproape 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.