Macarons cu Vanilie și Cremă de Brânză din: faina, zahar, albusuri, sare, extract de vanilie, branza, unt. Pentru iubitorii de dulciuri rafinate, macarons reprezintă o alegere perfectă. Aceste mici bijuterii ale patiseriei franceze combină finețea macarons-urilor cu o umplutură cremoasă și aromată, oferind o experiență gustativă de neuitat. Reteta Macarons cu Vanilie și Cremă de […]
Lasagna rapida cu carne si mozzarella
PrinteazaLasagna rapida cu carne si mozzarella din: foi de lasagna, carne tocată, pulpă de roşii, vin roşu, ceapă, morcovi, usturoi, ulei, mozzarella, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet foi de lasagna
- 700 kg carne tocată
- 400 g pulpă de roşii
- 100 ml vin roşu
- 1 ceapă mare
- 2 morcovi
- 2 căţei de usturoi
- 100 ml ulei
- 300 g mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căleşte ceapa şi usturoiul. Adaugă morcovul tocat fin şi carnea tocată. Pune sare şi piper. Stinge cu vin roşu.
Când scade, adaugă pulpa de roşii şi lasă pe foc moderat până când dă în clocot. Dă deoparte ca să se răcorească.
Intr-o tavă te rm o rezistentă, aşază un strat de foi de lasagna, un strat din amestecul de carne, alternativ, până se termină foile şi compoziţia.
Incheie cu un strat de mozzarella rasă. Dă la cuptor 30 de minute. La servire, decorează cu busuioc proaspăt.
Lasagna rapida cu carne si mozzarella
Pofta buna!
Macarons cu Vanilie și Cremă de Brânză