Lasagna cu roşii si mozarella
PrinteazaO reteta savuroasa de Lasagna cu roşii si mozarella din: foi de lasagna, sare, dovlecel, rosii, ardei gras, mozzarella, cimbru, supa si ulei de masline.
- 12 foi de lasagna
- sare
- 1 dovlecel mediu
- 6 rosii
- 1 ardei gras
- 1 ceapa medie
- 250 g mozzarella
- 8 crengute cimbru
- 200 ml supa
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
Fierbeţi foile de lasagna în apă cu sare cca. 15 minute. Scurgeţi-le, turnaţi apă rece peste ele şi înfăşuraţi-le în folie alimentară.
Pregătiţi legumele, tăiaţi dovlecelul şi roşiile rondele, iar ardeiul bucăţi. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o.
Tăiaţi mozarella cuburi. Alegeţi frunzele de cimbru. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Puneţi 4 foi de lasagna într-o formă unsă cu grăsime.
Puneţi în straturi, pe rând, amestecul de legume şi foile de lasagna, turnaţi supa, stropiţi totul cu ulei şi coaceţi 25 de minute.
Lasagna cu roşii si mozarella
Poftă bună!