Lasagna cu spanac şi carne tocată
PrinteazaO reteta de lasagna cu spanac si carne tocata din: morcov, ceapa, unt, carne tocata de vita, vin rosu, rosii, supa, patrunjel, foaie de dafin, sare, piper, spanac, ulei de masline, smantana, nucsoara, foi de lasagna si mozzarella.
- 1 morocov
- 1 ceapa medie
- 1 lingura unt
- 500 g carne tocata de vita
- 150 ml vin rosu
- 1 cutie rosii (370 g)
- 150 ml supa
- 2 linguri patrunjel tocat
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
- 500 g spanac
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura ulei de masline
- 150 g smantana
- nucsoara rasa
- circa 10 foi de lasagna
- 125 g mozzarella
Mod de preparare:
Căliţi în unt morcovii şi ceapa tăiate cubuleţe. Prăjiţi aici şi carnea tocată. Adăugaţi vinul, roşiile, supa, pătrunjelul şi foaia de dafin, acoperiţi cu un capac şi fierbeţi 30 min. îndepărtaţi foaia de dafin şi condimentaţi.
Opăriţi spanacul, turnaţi apă rece peste el, scurgeţi-l şi tocaţi-l. Căliţi în uleiul de măsline usturoiul tocat, adăugaţi spanacul, smântână, sarea, piperul şi nucşoara.
Aşezaţi pe rând sosul de carne tocată, foile de lasagna şi spanacul, finalizaţi cu sosul şi cu rondelele de mozarella şi daţi 30 min. la cuptor.
Lasagna cu spanac şi carne tocată
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lasagna cu spanac si carne tocata
O sa icnerc si eu lasagna asta
NU prea ma omor dupa lasagna, am mancat, dar nu pot sa spun ca ma omor dupa ea