Lasagna cu spanac si ricotta
PrinteazaLasagna cu spanac si ricotta din: foi de lasagna, spanac, ricotta, mozzarella, parmezan, ou, sare si piper.
Poate te intereseaza si: Lasagna cu spanac si branza
Ingrediente:
- 1 cutie foi de lasagna
- 450 g spanac congelat
- 300 g ricotta
- 150g mozzarella
- 100 g parmezan ras
- 1 ou
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spanacul se decongelează şi se scurge bine, operaţiune care se poate face înainte cu o zi de preparare. Intr-o oală cu apă fiartă se pun foile de lasagna şi se fierb numai 5 minute. Apoi se lasă să se scurgă.
Poate te intereseaza si Lasagna cu spanac, ciuperci si sos de mozzarella
Spanacul bine scurs se amestecă cu oul şi ricotta. Intr-un vas de cuptor se pune un prim strat de foi de lasagna, apoi amestecul de spanac, puţină mozzarella rasă şi parmezan. Se procedează aşa până la epuizarea ingredientelor.
Poate te intereseaza si Lasagna cu spanac si branza tofu
Ultimul strat trebuie să fie de mozzarella şi parmezan, care se întind uniform alcătuind un capac de brânză.
Se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute până ce se rumeneşte frumos. Se lasă apoi 10 minute înainte de a fi tăiată şi servită la masă.
Lasagna cu spanac si ricotta
Pofta buna!
Incoming search terms:
- lasagna cu spanac
- lasagna cu ricotta si spanac
O sa incerc lasagna cu spanac sa vedem ce iese