Lasagna cu spanac si ricotta

Printeaza

Lasagna cu spanac si ricotta din: foi de lasagna, spanac, ricotta, mozzarella, parmezan, ou, sare si piper.

Poate te intereseaza si: Lasagna cu spanac si branza

Ingrediente:

  • 1 cutie foi de lasagna
  • 450 g spanac congelat
  • 300 g ricotta
  • 150g mozzarella
  • 100 g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se decon­gelează şi se scurge bine, operaţiune care se poate face înainte cu o zi de preparare. Intr-o oală cu apă fiartă se pun foile de lasagna şi se fierb numai 5 minute. Apoi se lasă să se scurgă.

Poate te intereseaza si Lasagna cu spanac, ciuperci si sos de mozzarella

Spanacul bine scurs se amestecă cu oul şi ricotta. Intr-un vas de cuptor se pune un prim strat de foi de lasagna, apoi amestecul de spanac, puţină moz­zarella rasă şi parmezan. Se procedează aşa până la epuizarea ingredientelor.

Poate te intereseaza si Lasagna cu spanac si branza tofu

Ultimul strat trebuie să fie de mozzarella şi parmezan, care se întind uniform alcătuind un capac de brânză.

Se dă vasul la cuptor pentru 20 de minute până ce se rumeneşte frumos. Se lasă apoi 10 minute înainte de a fi tăiată şi servită la masă.

Lasagna cu spanac si ricotta

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • lasagna cu spanac
  • lasagna cu ricotta si spanac

1 comentariu

  1. O sa incerc lasagna cu spanac sa vedem ce iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.