Lasagna cu varză si bacon

Printeaza

O reteta de lasagna cu varza si bacon din: chifla, varza de china, sare, ceapa, usturoi, crengute de cimbru, amestec de carne tocata, ou, piper si bacon.

Ingrediente:Lasagna cu varză si bacon

  • 1 chiflă veche de o zi
  • 1 kg varză de China
  • sare
  • 1 ceapă de mărime medie
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 crenguţe de cimbru
  • 500 g amestec de carne tocată
  • 1 ou
  • piper
  • 200 g bacon (kaizer afumat)

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi chifla. Desprindeţi foile verzei de China şi îndepărtaţi-le cotoarele. Opăriţi-le 2 min. în apă cu sare,lăsaţi-le sa se scurgă. Preîncălziţi cuptorul la 170°C. Tocaţi ceapa, usturoiul şi cimbrul.

Stoarceţi pâinea şi amestecaţi-o cu oul, carnea tocată, sarea şi piperul. Tapetaţi o formă de sufleu cu feliile de bacon (opriţi 6 felii). Puneţi în straturi varza şi carnea tocată, terminaţi cu varza.

Aşezaţi feliile de şuncă oprite, acoperiţi lasagna cu folie de aluminiu şi coaceţi-o 75 min.

După 1 oră, îndepărtaţi folia, potriviţi cuptorul la 200°C şi terminaţi de copt.

Lasagna cu varză si bacon

Lasagna cu varză si bacon

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.