Lasagna vegetala cu dovlecel

Printeaza

Lasagna vegetala cu dovlecel

Ingrediente:

  • 500 g lasagna
  • 600 g branza de vaci
  • 300 g cascaval
  • 3-4 oua
  • 1 dovlecel

Pentru sos de rosii:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 frunze de telina tocate
  • 500 g rosii
  • 100 ml vin alb sec
  • cimbru
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Lasagna vegetala cu dovlecel: Pregăteşte sosul de roşii. Incălzeşte uleiul într-o cratiţă mai adâncă. Adaugă ceapa tocată, usturoiul zdrobit şi ţelina şi căleşte-le până când ceapa devine aurie.

Pune roşiile decojite, tăiate mărunt şi vi­nul. Condimentează, după gust, şi lasă pe foc până ce sosul ajunge la consistenţa dorită.

Unge o formă cu ulei, după care aşază un strat de foi de lasagna fierte separat, unul de sos de roşii, unul de brânză amestecată cu ouăle bătute bine şi unul de rondele de dovlecel.

Repetă operaţiunea de trei ori. Presară dea­supra caşcaval ras sau parmezan şi lasă la cuptor cam 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • lasagna vegetala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.