Lasagna vegetariană

Printeaza

Lasagna vegetariană din: foi lasagna, sare, piper, dovlecei, usturoi, ceapa, ulei, rosii, busuioc, mozzarella, parmezan, rosii cherry, rosii galbene si seminte de floarea soarelui.

 

Ingrediente:

  • 12 foi lasagna
  • sare
  • piper
  • 3 dovlecei mijlocii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 600 g rosii decojite (conserva)
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 250 g mozzarella
  • 75 g parmezan ras
  • 100 g rosii cherry
  • 100 g rosii galbene
  • 3 linguri seminte de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 C. Se fierb foile de lasagna in apa cu sare circa 5 minute, apoi se scot si se asaza in apa rece cu putin ulei.

Se lasa sa se raceasca si se scurg. Se pregatesc dovleceii si se taie felii subtiri, pe lung.

Se pregatesc dovleceii si se taie felii subtiri, pe lung. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se lasa sa fiaba la foc moale 4-5 min.

Se înglobează busuiocul. Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie felii. 3 într-o formă de sufleu unsă se aşază foi de lasagna, dovlecei, puţin sos de roşii şi câteva felii de mozzarella.

Procedeul se repetă de 3 ori; ultimul strat va fi de foi de lasagna. Deasupra se pune sos de roşii şi se presară parmezan ras.

Se spală roşiile, se taie jumătăţi şi se repartizează pe toată suprafaţa. Se condimentează şi se coace totul 35-40 min.

Se presară deasupra seminţe de floarea-soarelui.

 

Lasagna vegetariană

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • lasagna vegetariana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.