Lasagna cu vinete si branza tofu din: foi de lasagna, pasta de tomate, branza tofu, vanata, ulei, sare, busuioc.
Ingrediente:
o cutie foi de lasagna
500 g pasta de tomate
250 g brânză tofu
o vânătă
o lingură ulei
sare
busuioc proaspăt, pentru decor
Mod de preparare:
Vânătă se taie felii subţiri, se presară cu sare, se lasă 10 minute, se şterg’ de suc şi apoi se rumenesc în ulei. Se scot pe şervete de hârtie.
Foile de lasagna se opăresc în apă clocotită, maximum un minut şi apoi se scot, iar brânza se fărâmiţează. I
ntr-o tavă de cuptor se pun două linguri de pasta de tomate.
Ingredientele se aşază în straturi astfel: se pune o foaie de lasagna, se presară brânză, se asază vinetele, se ung cu pasta d tomate şi se continuă până la terminarea lor.
Ultimul strat trebuie să fie de Passata Rustica Cirio. Se dă vasul la cuptor pentru 20 de minhte.
Lasagna cu scoici si rosii din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline negre, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]
Lasagna cu fructe de mare si masline din: ceapa rosie, usturoi, grau, masline, rosii, midii, scoici, sepie, foi de lasagna, sare de mare, piper, patrunjel, ulei de masline. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata marunt 2 catei de usturoi, tocat marunt 55 g grau 2 maini de masline negre, cu samburi 2 conserve a cate 400 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.