Lasagna de vită cu nucşoară

Printeaza

Lasagna de vită cu nucşoară din: foi de lasagna, carne de vita, parmezan, lapte, unt, faina, ceapa, usturoi, rosii in bulion, nucsoara, foi de dafin, ulei, piper si sare.

Ingrediente:

  • 1 pachet foi de lasagna
  • 500 g carne de vita tocata
  • 200 g parmezan
  • 500 ml lapte
  • 25 g unt
  • 2 linguri cu faina
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 150 g rosii in bulion
  • nucsoara
  • foi de dafin
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa. Adaugă carnea şi las-o să se rumenească. Pune usturoiul pisat, puţină nucşoară rasă, foi de dafin şi roşiile pasate.

Topeşte untul. Adaugă făina, amestecă, apoi toarnă laptele cald. Amestecă până ce sosul capătă consistenţă.

Stinge focul şi presară sare şi nucşoară.

Unge cu ulei o tavă cu pereţi înalţi, toarnă puţin lapte, aşază o foaie de lasagna, pune sos Bechamel, apoi carnea tocată, presară parmezan şi adaugă o foaie de lasagna.

Pune ingredientele în continuare, terminând cu o foaie de paste, peste care toarnă sos Bechamel şi presară parmezan.

Dă la cuptor 30 de minute. Serveşte cu frunze proaspete de busuioc.

 

Lasagna de vită cu nucşoară

Lasagna_de_vita_cu_nucsoara

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. lasagna este una dintre mancarurile mele preferate 🙂

  2. lasagna de vita cu nucsoara mi-ar placea sa mananc si eu, imi place cum arata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.