Lasagna cu vita
PrinteazaO reteta de lasagna cu vita din: foid e lasagna, carne tocata de vita, unt, ceapa, usturoi, suc de rosii, cascaval, ou, mazare, oregano, maghiran, sare, piper si ulei.
- 1 cutie cu foi de lasagna
- 1 kg carne tocata de vita
- 50 g unt
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- 250 ml suc de rosii
- 300 g cascaval
- 1 ou
- 1 cutie mazare
- oregano
- maghiran
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Caleste ceapa cu usturoiul zdrobit. Adauga carnea tocata, condimenteaza dupa gust, iar dinc and in cand, stropeste cu apa, pana se inabuse carnea. Unge cu unt o tava si asaza un strat de foi de lasagna oparite separat, unul de sos de rosii, doua linguri cu mazare, unul cu carne si altul cu felii de cascaval.
Repeta aceasta operatiune de doua ori. Ultimul strat sa fie de sos de rosii si mazare. In restul de carne, adauga un ou modeleaza chiftelele. Asazle deasupra si lasa la cuptor vreo 45 de minute.
Lasagna cu vita
Pofta buna!