Lasagna

Printeaza

Lasagna

O reteta gustosa de lasagna din: carne tocata, lasagna, bulion, ceapa, masline, vin rosu, sos de rosii, cascaval, unt, faina, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g lasagna
  • 1 kg carne tocata
  • 100 g bulion
  • 3 cepe
  • 100 g masline
  • 1 pahar vin rosu
  • 500 ml sos de rosii
  • 300 g cascaval
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 500 ml lapte
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare:

Căleşte ceapa. Adaugă carnea, sare şi piper. Pune bulionul şi vinul, şi lasă să fiarbă o oră. Separat, pregăteşte un sos. Topeşte untul, adaugă făină, laptele, sare şi piper.

Lasă să fiarbă 10 minute.într-o formă unsă cu unt, pune în ordine sos de roşii, foi de lasagna fierte în apă cu sare şi scurse, amestecul de carne, sosul. Această operaţiune o repeţi de 3 ori.

Ultimul strat trebuie să fie de sos de roşii. Presară deasupra caşcaval ras şi lasă la cuptor cam 40 minute. Aruncă în vas şi câteva măsline.

Lasagna

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.