Lasagnetta de kiwi cu ricotta
PrinteazaO reteta delicioasa de lasagneta de kiwi cu ricotta din: kiwi, ricotta, orez glasat cu ciocolata, zahar, zahar vanilat, lamaie, frunze de menta, alune prajite si lamaie.
- 3 kiwi
- 250 g ricotta proaspătă
- 3 linguri orez glasat cu ciocolată
- 2 linguri zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 1 lămâie
- 4-5 frunze de mentă
pentru decor:
- alune prăjite
- 1 lămâie
Mod de preparare:
Freacă într-un castron ricotta cu zahărul, zahărul vanilat şi menta tocată mărunt. Incorporează coaja rasă de lămâie şi orezul glasat.
Curăţă kiwi de coajă, taie-le felii foarte subţiri şi îmbracă fundul unor forme rotunde de tăiat aluat cu ele. Pune în forme compoziţia de ricotta şi acoperă cu alte feliuţe de kiwi.
Aşază pe farfurii, presează bine, apoi scoate formele. Decorează cu coajă de lămâie tăiată julien şi cu alune prăjite sfărâmate.
Lasagnetta de kiwi cu ricotta
Poftă bună!