Lebar cu oua si cartofi
PrinteazaLebar cu oua si cartofi din: cartofi, fierti, ulei, ceapa, faina, sare, piper, lebar, castraveciori murati.
- 1 kg cartofi fierti in coaja( in ziua precedenta)
- 6 linguri ulei
- 2 cepe
- 1 lingura faina
- sare
- piper
- 4 felii de lebar (a 150 g)
- 4 castraveciori murati
Mod de preparare:
Se decojesc cartofii, se taie felii şi se prăjesc 10-15 min. în 4 linguri ulei.
Se taie ceapa rondele, se pudrează cu făină şi se prăjeşte 3-4 min. în restul de ulei.
Se sărează, se piperează şi se scoate din tigaie.
Se prăjeşte lebărul şi se scoate, apoi se prăjesc şi ouăle.
Se sărează şi se piperează cartofii; se servesc cu castraveciori, ceapă, lebăr şi ouă.
Lebar cu oua si cartofi
Pofta buna!