Lebervurst cu ghimbir

Printeaza

Lebervurst cu ghimbir

Ingrediente:Lebervurst cu ghimbir

  • 250 g ficat de porc
  • 50 g slănină
  • 400 g carne de porc (poate fi după fasonare sau de la căpăţână)
  • 200 g inimă
  • 50 g splină
  • 50 g untură
  • 1 ceapă
  • piper
  • ienibahar
  • măghiran
  • 1 vârf de linguriţă de zahăr tos
  • 1 lingură ghimbir

 

Mod de preparare:

Pui la fiert în apă cu sare ficatul, inima si splina iar carnea o fierbi separat. După ce toate s-au racit, le treci prin maşina de tocat de 2-3 ori.

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în puţină untură, apoi o adaugi în pasta de carnj.

Condimentezi cu piper, ienibahar, măghiran, zahărul tos ghimbir. Sărezi după gust, omogenizezi compoziţia şi umpli cu ea un intestin mai gros, binecuraţat.

Il pui apoi la fiert pentru o oră la foc mic şi când e gata îl scoti în apă rece, unde îl mai ţii timp de 30 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.