Rulouri de pui cu legume si afumatura din: piept de pui, ceapa, gogosari, morcovi, cartofi, telina, vin, rosii, ulei, smantana, patrunjel, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 kg piept de pui 2 cepe 3 gogoşari 2 morcovi 4 cartofi 1/2 ţelină 100 ml vin alb 2 roşii 100 g piept de pui afumat 100 ml ulei […]
Legume cu afumatura si hrisca
PrinteazaLegume cu afumatura si hrisca din: hrisca, broccoli, ulei, sare, piper, bacon, morcov, usturoi.
- 250 g boabe de hrisca
- 500 g broccoli
- 1 lingurita ulei
- sare
- piper
- 100 g bacon
- 1 morcov
- 4 catei de usturoi decojiti
Mod de preparare:
Se aşază boabele de hrişcă într-o strecurătoare şi se opăresc cu apă clocotită.
Se aşază apoi într-o oală şi se toarnă deasupra apă astfel încât nivelul apei să depăşească cu 2 cm nivelul boabelor.
Se sărează şi se pune oala la fiert. După ce dă în clocot, se reduce focul, se acoperă vasul cu un capac şi se continuă fierberea, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se despart bucheţelele de broccoli şi se aşază în apă clocotită; se fierb cca 3 min. Se strecoară şi se amestecă împreună cu hrişcă.
Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte baconul. Se adaugă usturoi şi felii de morcovi şi se prăjesc puţin împreună.
Se adaugă la amestecul de hrişcă; se sărează şi se piperează. Se serveşte imediat.
Legume cu afumatura si hrisca
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri de pui cu legume si afumatura
Rulada cu afumatura
Rulada cu afumatura din: carne de porc, morcov, ceapa, ciuperci, slanina, vin, ciuperci, carnaciori, costita afumata, cascaval, ceapa, ou, marar, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g carne de porc împănată 1 morcov 3 cepe 300 g ciuperci 150 g slănină 200 ml vin Pentru umplutură: 150 g ciuperci 150 g cârnăciori 100 g costiţă afumată […]
Pofta buna!