Omletă sănătoasă cu legume și brânză din: oua, ceapa, ardei gras, ciuperci, branza de vaci, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru micul dejun, deoarece conține proteine și legume bogate în nutrienți, care pot ajuta la menținerea sănătății și a energiei pe tot parcursul dimineții. În plus, este […]
Legume cu ansoa si capere
PrinteazaLegume cu ansoa si capere din: dovlecel, vanata, ardei, sparanghel, ansoa, capere, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, otet, ulei, sare, piper, boia.
Ingrediente:
- felii de dovlecel şi vânătă
- un bulb de fenicul tăiat felii
- ardei gras
- sparanghel verde
- ceapă
- usturoi
- 3 linguri capere
- 3 fileuri de anşoa
- rozmarin
- cimbru
- oţet
- ulei
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Legume cu ansoa si capere: pun suporturi de aluminiu la distanţă de 15 cm de jar şi se frig felii de dovlecel şi vânătă (3-4 min.), un bulb de fenicul tăiat felii (6-8 min.), sferturi de ardei gras (5-6 min.) şi tije de sparanghel verde decojite în dreptul treimii inferioare şi curăţate de capete (6-8 min.)
scot şi se marinează într-un amestec de ceapă, usturoi, 3 linguri capere şi 3 fileuri de anşoa tocate, rozmarin, cimbru, oţet, ulei, sare, piper şi boia.
Pofta buna!
Pui prajit cu sos de patrunjel
Pui prajit cu sos de patrunjel din: pui, faina, sare, piper, unt, oua, lapte, patrunjel. Ingrediente: 1 pui faina sare si piper, dupa gust 8 linguri unt 2 oua batute 20 0ml lapte patrunjel tocat Mod de preparare: Spalati si uscati bine puiul, taiat bucati in prealabil. Combinati sare, piper si faina. Dati puiul […]