Legume cu ansoa si capere

Printeaza

Legume cu ansoa si capere din: dovlecel, vanata, ardei, sparanghel, ansoa, capere, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, otet, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • felii de dovlecel şi vânătă
  • un bulb de fenicul tăiat felii
  • ardei gras
  • sparanghel verde
  • ceapă
  • usturoi
  • 3 linguri capere
  • 3 fileuri de anşoa
  • rozmarin
  • cimbru
  • oţet
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Legume cu ansoa si capere: pun suporturi de aluminiu la distanţă de 15 cm de jar şi se frig felii de dovlecel şi vânătă (3-4 min.), un bulb de fenicul tăiat felii (6-8 min.), sferturi de ardei gras (5-6 min.) şi tije de sparanghel verde decojite în dreptul treimii inferioare şi curăţate de capete (6-8 min.)

scot şi se marinează într-un amestec de ceapă, usturoi, 3 linguri capere şi 3 fileuri de anşoa tocate, rozmarin, cimbru, oţet, ulei, sare, piper şi boia.

 

Pofta buna!

 

 

Omletă sănătoasă cu legume și brânză

Omletă sănătoasă cu legume și brânză din: oua, ceapa, ardei gras, ciuperci, branza de vaci, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă este o opțiune sănătoasă și hrănitoare pentru micul dejun, deoarece conține proteine ​​și legume bogate în nutrienți, care pot ajuta la menținerea sănătății și a energiei pe tot parcursul dimineții. În plus, este […]

Pui prajit cu sos de patrunjel

Pui prajit cu sos de patrunjel din: pui, faina, sare, piper, unt, oua, lapte, patrunjel. Ingrediente: 1 pui faina sare si piper, dupa gust 8 linguri unt 2 oua batute 20 0ml lapte patrunjel tocat   Mod de preparare: Spalati si uscati bine puiul, taiat bucati in prealabil. Combinati sare, piper si faina. Dati puiul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.