Ice Tea Hibiscus – este o băutură răcoritoare și vibrantă, perfectă pentru zilele calde de vară. Hibiscusul, cunoscut pentru culoarea sa roșu aprins și aroma sa ușor acidulată, este bogat în antioxidanți și oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Acest ceai este nu doar delicios, ci și revitalizant, fiind ideal pentru a-ți potoli setea într-un mod […]
Legume cu anşoa
PrinteazaLegume cu anşoa
Ingrediente:
- 300 g fasole albă
- 400 g ciuperci
- doi cartofi
- doi ardei graşi roşii
- o ceapă
- două roşii
- un borcan anşoa în ulei
- 100 g boabe de porumb
- ulei
- sare, piper
- mărar
- o lămâie
- doi căţei de usturoi
Preparare:
Legume cu anşoa: Fasolea albă se spală, se taie bucăţi mai mici şi se fierbe. scurge, se pune într-o strecurătoare şi se lasă să se răcească. Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se taie în felii subţiri.
Ardeii se curăţă de seminţe, se taie în cubuleţe şi se pun lângă ciuperci. Se încinge ulei într-o cratiţă, se adaugă ceapa tocată mărunt, ardeii şi se călesc până se înmoaie.
adaugă apoi cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi în felii mai subţiri, se prăjesc şi se pun toate ingredientele din cratiţă într-un vas mai mare.
încinge din nou ulei, se adaugă ciupercile şi se prăjesc până când scade sosul format. pun legumele din vas, boabele de porumb, roşiile tăiate cubuleţe, sarea, piperul şi mărarul tocat.
mai prăjesc încă cinci minute, se adaugă fileurile de anşoa şi se servesc.
Pofta buna!
Tocană Poloneză – Bigos – Tocana poloneză, cunoscută sub numele de Bigos, este un preparat tradițional bogat și savuros, considerat a fi mâncarea națională a Poloniei. Acest fel de mâncare este perfect pentru sezonul rece, oferind o combinație delicioasă de carne de porc, varză dulce și acră, cârnați și diverse condimente. Bigos-ul este un preparat […]
Imi place ansoa, chiar daca e foarte sarata. Merita sa incerc sa fac si eu legume cu ansoa.