Legume aromate la cuptor

Printeaza

Legume aromate la cuptor din: cartofi, vanata, dovlecei, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • o vânătă
  • 2 dovlecei
  • 4 roşii
  • pătrunjel
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Legume aromate la cuptor:

Cartofii curăţaţi si tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă doar 15 minute, să nu fie fierţi complet.

Vânătă şi dovleceii se taie, se presară cu sare şi se lasă 10 minute.

Se şterg, se amestecă bine cu roşiile tăiate şi se repartizează în patru vase individuale, dacă se poate.

Se pun cartofii, se presară cu sare şi piper, se toarnă uleiul, se presară pătrunjelul şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.