Legume aromate la cuptor
PrinteazaLegume aromate la cuptor din: cartofi, vanata, dovlecei, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- o vânătă
- 2 dovlecei
- 4 roşii
- pătrunjel
- 4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare Legume aromate la cuptor:
Cartofii curăţaţi si tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare. Se lasă doar 15 minute, să nu fie fierţi complet.
Vânătă şi dovleceii se taie, se presară cu sare şi se lasă 10 minute.
Se şterg, se amestecă bine cu roşiile tăiate şi se repartizează în patru vase individuale, dacă se poate.
Se pun cartofii, se presară cu sare şi piper, se toarnă uleiul, se presară pătrunjelul şi se lasă la cuptor 30 de minute.
Pofta buna!