Legume asortate cu ansoa
PrinteazaLegume asortate cu ansoa din: dovlecel, vanata, ardei, sparanghel, ansoa, capere, ceapa, usturoi, rozmarin, cimbru, otet, ulei, sare, piper, boia.
- felii de dovlecel şi vânătă
- un bulb de fenicul tăiat felii
- ardei gras
- sparanghel verde
- ceapă
- usturoi
- 3 linguri capere
- 3 fileuri de anşoa
- rozmarin
- cimbru
- oţet
- ulei
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Se pun suporturi de aluminiu la distanţă de 15 cm de jar şi se frig felii de dovlecel şi vânătă (3-4 min.), un bulb de fenicul tăiat felii (6-8 min.), sferturi de ardei gras (5-6 min.) şi tije de sparanghel verde decojite în dreptul treimii inferioare şi curăţate de capete (6-8 min.)
Se scot şi se marinează într-un amestec de ceapă, usturoi, 3 linguri capere şi 3 fileuri de anşoa tocate, rozmarin, cimbru, oţet, ulei, sare, piper şi boia. Se servesc călduţe.
Pofta buna!
Au iesit foarte bune legumele