Legume asortate in otet

Printeaza

Legume asortate in otet din: gogonele, castraveti, conopida, morcovi, otet, sare, zahar, piper.

Ingrediente:Legume asortate in otet

  • 500 g gogonele mici
  • 500 g castraveţi mici
  • 500 g conopidă
  • 500 g morcovi
  • oţet
  • sare
  • zahăr
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Legumele se spală, se curăţă, conopida se desface buchetele, morcovii se taie rondele. Se lasă să se scurgă şi se aşază amestecate în bor­cane.

Se adaugă acreala fierbinte (la un litru de oţet, doi litri de apă, 3 linguri de sare, 3 linguri de zahăr, boabe de piper).

Se închid borcanele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.