Legume asortate la murat

Printeaza

Legume asortate la murat din: varza, morcovi, ardei, sare grunjoasa.

Ingrediente:

  • 5 kg varza
  • 2 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 linguri sare grunjoasa

 

Mod de preparare:

Tai varza mărunt. Morcovii îi dai prin râzătoare, iar ardeii îi tai fâşii şi-i amesteci cu varza. Adaugi sarea şi presezi cu mâinile întreaga compoziţie până îşi lasă multă zeamă.

Deasupra cratiţei în care este var-za aşezi o farfurie plată şi presezi din nou, apoi pui peste farfurie o greutate pentru a ţine presiune. Laşi cratiţa cu varză la temperatura camerei 3-5 zile.

Din când în când, mai amesteci în varză. Ulterior, aranjezi legumele în borcane şi păstrezi la rece.

Legume asortate la murat

Legume_asortate_la_murat

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.